Ja hem engegat motors…

L’adolescència és una etapa del procés vital ple de canvis, de transició, un període on la configuració de la identitat personal i social es posa en joc.

Molts pares i mares, durant aquesta etapa, es mostren confosos en trobar-se amb un fill/filla que ha deixat de ser un nen, mostrant dificultats per actuar da- vant del món: mostres d’inconformisme, de desobediència, actituds de rebel·- lia, desafiaments i fins i tot conductes simptomàtiques o de desajustament emocionals.

El dijous dia 1 de desembre, L’Escola de Pares i Mares del Col·legi Tecla Sala va engegar un grup de suport i assessorament perquè pares i mares tinguin l’oportunitat de compartir vivències, construir noves experiències i adquirir eines per al maneig de situacions complicades.

Fotografies del Grup de Suport:

Grup de suport Pares i Mares amb fills adolescents.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.