Noelia López Cheda

no seas la agenda de tus hijos«Sentiu noies, l’exercici de matemàtiques us dóna vint?”  

Frases com aquesta, extretes del llibre de Noelia López-Cheda, ens serveixen de punt de partida per reflexionar sobre l’ús, la gestió i l’organització de l’agenda escolar, extraescolar i social dels nostres fills.
Noelia López–Cheda autora del llibre: «No seas la agenda de tus hijos», aborda des de la seva experiència personal i professional les diferents motivacions per les quals els pares controlem i gestionem l’autonomia dels nostres fills, què ens motiva a fer-ho?, quin és l’objectiu real d’aquesta gestió?, on està el límit?, però i sobretot, quins són les conseqüències d’això per als nostres fills el dia de matí?, hem de fer-ho?

Biografia:

Noelia López-Cheda és enginyera industrial per la Universitat Pontifícia Cometes (ICAI), coach professional i posseeix el Màster Universitari de Professor d’Educació Secundària i Batxillerat. Actualment el seu treball es desenvolupa com a consultora i ponent de comunicació, llenguatge DISC, lideratge, innovació educativa i motivació en empreses i centres educatius. S’ha dedicat a la consultoria de recursos humans en els camps de desenvolupament del talent i habilitats directives durant més de deu anys.

Noelia ens visitarà per fer una conferència a l’Escola, no te la perdis, no et deixarà indiferent!

Ben aviat us informarem de la data.


En el seu blog trobareu més informació de la ponent, aquí us deixem l’enllaç:

https://noelialopezcheda.wordpress.com/2015/10/22/lo-que-podeis-esperar-del-libro-no-seas-agenda-de-tus-hijos-y-preparalos-para-la-vida/

 

Aviat gaudirem de la conferència de Noelia López Cheda, escriptora del llibre: «No seas la agenda de tus hijos»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.