sortida a la neu ampa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’AMPA volem potenciar els hàbits saludables com a complement a l’educació integral dels nostres fills, i és per aquest motiu que des de la comissió d’esports i cultura volem facilitar a tots els pares i mares membres de l’AMPA que hi estiguin interessats la pràctica de l’esport. És per això que hem decidit organitzar una sortida familiar a la neu, com ja es va fer l’any passat.

L’activitat es portaria a terme el diumenge 19 de març del 2017 i, sortint tots plegats amb autocar des de l’Hospitalet, aniríem a passar el dia a l’estació d’esquí de Vallter 2000, on podrem gaudir d’un magnífic dia d’esquí amb diferents opcions.

Depenent del nivell de cadascú i de si es vol esquiar o no, es pot contractar diferents opcions, des d’únicament l’autocar, fins a monitors per fer classes amb diferents nivells o llogar tot el material necessari.

Com que passarem tot el dia a l’estació, el dinar anirà a càrrec de cada família.

Per tal de portar a terme l’activitat caldrà un mínim de persones, per la qual cosa cal que feu la inscripció entre el dia 13/01/2017 i el 27/01/2017.

Un cop formalitzada la reserva rebreu un mail informant sobre la forma de pagament. Aquest any, l’activitat va encarada únicament a les families associades de l’AMPA.

 

  • Activitats i preus:

 

 

Sortida familiar a la neu – 19 de març de 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.